Kundalin Reiki

Reiki, doğuştan sahip olduğumuz evrensel yaşam enerjisidir. Modern tıp, hastalığın semptomlarını veya komplikasyonlarını iyileştirir ve bu işte çok iyidir.

Reiki, doğuştan sahip olduğumuz evrensel yaşam enerjisidir. Modern tıp, hastalığın semptomlarını veya komplikasyonlarını iyileştirir ve bu işte çok iyidir. Alternatif tıp, hastalığın altında yatan ruhsal nedeni bulup onu ortadan kaldırır.

Reikinin amacı hastalığa sebep olanı bulmak ve onu dönüştürmektir. Kundalini reiki, niyetin ve tekniğin gücüyle çalışan, öğrenmesi ve uygulaması tüm ekollerin içinde en yalın, en pratik olan ekoldür.Kundalini,kuyruk sokumumuzun dip kısmında omurgamızın en aşağısında ve uyuyan bir yılan şeklinde sembolize ediliyor. Uyumlama esnasında kundalini bedende yükselirken, tüm 7 çakra noktamızı geçiyor ve aktive edip, 3. uyumlamadan sonra, taç çakradan dışarı bedenden çıkıyor. 7 çakra noktamızdan ikisi olan, kök çakra ve taç çakra bizim için hayati önem taşıyor.

Kök çakramız yaşam enerjisini evrenden alıp bedenimize işleyen çakradır, taç çakramız evrensel enerjiyi yani yaradandan gelen enerjiyi alıp bedenimize işleyen çakradır. Diğer bütün çakralar da bu iki çakranın bedene getirdiği enerjinin gerekli alanlara dağılmasını sağlar. Enerji alanlarınızın açılıp kuvvetlendirilebilmesi sayesinde, sadece niyet ederek, niyetin gücüyle enerjiye kanal olursunuz, uyumlanma neticesinde de 3.gözünüz aktif olur, algılarınız derinleşir, bedeninizde herhangi bir şey varsa, şifalanmak üzere birdenbire açığa çıkabilir.

Aldığınız Reiki1, Reiki2, Reiki3 uyumlamalarıyla her bir aşamada kundalini ateşinizin alevi daha da güçlenir ve sizler bu uyumlamalar sayesinde, kristalleri ya da başka objeleri reiki kanalı olarak inisiye edebilirsiniz. Özellikle en son aşamada alınan ekstra inisiyasyonlar sayesinde farklı alanlara ulaşıp, şifa etkisini kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinize ya da danışanınıza ister yakından, ister uzaktan, KUNDALİNİ REİKİ, KARMİK BAĞ ŞİFALANDIRMA, DURUM NİTELİK ŞİFALANDIRMA, MEKAN ARINDIRMA, ELMAS(PIRLANTA) REİKİ, DNA REİKİ, DOĞUM TRAVMASI REİKİSİ, DENGE REİKİSİ, KONUM REİKİSİ, GEÇMİŞ HAYAT REİKİSİ yapabiliyor olursunuz, fakat KRİSTAL REİKİ sadece yakından yapılabilir.

Siz de kundalini ateşinizi yakmak, uyuyan yılanı uyandırıp sizin de uyanmanıza vesile olan KUNDALİNİ REİKİ ile tanışmak, onun yaşantınızdaki varlığının farkına varıp bu enerjiyle neşe ile oynamak ister misiniz?

Eğitim İçeriği

Eğitimin Konu Başlıkları